Kuchnia w prestiżowej biurowej dzielnicy Warszawy

Restauracja o profilu kuchni polskiej zlokalizowana w prestiżowej dzielnicy biurowej Warszawy.

 

Projekt łączy nowoczesną prostotę z elegancją. Elementami ocieplającymi biało-czarne wnętrze jest jasne drewno i kolor wrzosowy – inspirowany kwitnącymi kwiatami komosy ryżowej.

 

Białe deskowanie i jasne drewno zmierza w kierunku skandynawskiej prostoty, pochyłe lustra i menu w ramach wraz z wrzosową tapicerką nadają elegancji, całość dopełniona jest industrialnymi lampami.


Nie marnuję, bo szanuję

Marnowanie plastiku to obok ograniczenia zużycia żywności temat najsilniej angażujący wszystkich, którym leży na sercu los naszej planety i ludzi. Zmarnowany plastik to nie tylko roztrwonione pieniądze, ale również zasoby wodne, energetyczne i ludzkie.


Nie marnujemy  żywności

Na świecie co roku wyrzucamy 1.3 mld ton jedzenia (FAO, 2013). Stanowi to 1/3 ilości produkowanej żywności nadającej się do spożycia. Dzięki wsparciu ratowników nasza restauracja nie marnuje ani grama ! Dbajmy o naszą planetę.