Menu - Lunch


Poniżej prezentujemy nasze aktualne menu, które będzie regularnie aktualizowane w każdy poniedziałek do godziny 11:00.

 

Zastrzegamy sobie możliwość wprowadzania zmian w trakcie tygodnia, wynikających z dostępności dostaw i produktów.


Poniedziałek (30.09)

 

  • Zupa pomidorowa z makaronem
  • Schabowy po góralsku
  • Karkówka podana w sosie BBQ
  • Chrupiący kurczak podany z sosem Teriyaki
  • Pierogi z malinami (wegetariańskie)
  • Makaron polany zielonym pesto (wegetariańskie)

 

Wtorek (1.10)

 

  • Zupa grochowa
  • Indyk podany w sosie z pieczonego czosnku
  • Tradycyjny kotlet mielony (wieprzowy)
  • Kurczak serwowany w panko
  • Fuczki Beskidzkie (wegetariańskie)
  • Cukinia faszerowana komosą ryżową i polana sosem pomidorowo-ziołowym

 

Środa (2.10)

 

  • Zupa Dahl
  • Butter Chicken
  • Pstrąg wędzony w dymie z olchy
  • Shaami kebab
  • Falafel podany z dipem miętowym (wegetariańskie)
  • Indyjski kotlet z ziemniaków (wegetariańskie)

 



Czwartek (3.10)

 

  • Zupa barszcz (zabielana)
  • Kaczka pieczona podana w sosie żurawinowo-pomarańczowym
  • Stek wieprzowy podany z cebulą i pieczarkami gotowanymi na czerwonym winie
  • Kurczak grillowany saute
  • Kotlet z kalafiora (wegetariańskie)
  • Knedle ze śliwką (wegetariańskie)

 


Piątek (4.10)

 

  • Zupa z fasolki szparagowej
  • Łosoś ze szpinakiem i bakłażanem
  • Polędwiczki podane w sosie kurkowym
  • Kurczak panierowany w płatkach kukurydzianych
  • Kotlet jajeczny (wegetariańskie)
  • Naleśniki z pieczarkami i serem (wegetariańskie)

 


Sobota i Niedziela

 

Możliwość zarezerwowania lokalu na wyłączność